A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lebukott a netes jós, aki Facebookon keresztül, fénykép alapján látott bele az emberekbe

Egy lány 10 fontot (3500 forintot) fizetett egy pszichikai elemzésre, amelyről végül kiderült, hogy hatalmas kamu.
Niamh Gargannak egy képet kellett küldenie magáról egy Brodie McDougall nevű nőnek Messengeren keresztül, ám nem azt kapta, amit várt.

"Érdeklődsz a szépség és a hajápolás iránt, szereted a természetes barnulást, frissnek érezni magad, a banánt és a csokis smoothie-t. Mindig fehéríted a fogadat. Szeretnél megállapodni valaki mellett" - állt az elemzésben.
Niamh eléggé összezavarodott, ezért arra kérte a Brodie-t, hogy mondjon valami spirituálisat is. De közben annyira elbizonytalanodott, hogy inkább a pénzt kérte vissza, "mert ez nyilvánvalóan kamu."

"Ez nem kamu, éppen a közepén vagyok. Bocs, ez sok energiába telik" - védekezett a "spiritiszta", amivel sikerült is meggyőznie a lányt.

Ezután megkérdezte, hogy meghalt-e a nagynénje, amire nem volt a válasz. Majd jöttek az újabb bizarr megállapítások:
"Valaki, aki közel állt hozzád és már meghalt, állandóan húsvéti tojásokat vesz neked. És hajcsatokat."

"Mindig unatkozol."

"Látok egy babát. Látom, hogy terhes leszel."

Niamh ekkor elégelte meg a dolgot, mivel ezzel abszolút nem tudott mit kezdeni, ugyanis nem lehet gyereke.

A "spiritiszta" erre úgy reagált, hogy örökbe fog fogadni, de a lány már csak a pénzét követelte vissza. Még egy Paypal elérhetőséget is adott, hogy nyomatékosítsa a kérését.



A beszélgetést Niamh egyik barátja osztotta meg a Twitteren, amelyet több mint 65 ezren kedveltek. Egy hozzászóló kérdésére a lány elárulta, hogy végül visszakapta a 10 fontot.

Forrás: Daily Mail

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések