Hirdessen itt

Összevesztek a mulatós celebek: Jolly állítja, ő írta Bódi Gusztiék nagy slágerét

Az ismert mulatóssztár, Jolly azt állítja, ő írta Bódi Gusztiék egyik slágerét évekkel ezelőtt, de szerzőként nem tüntették fel a nevét. Guszti ezzel szemben azt nyilatkozta, Jolly nem lehetne ilyen sikeres nélküle, ő fedezte fel. Noha az egyik állítás nem cáfolja a másikat, egy biztos: a mulatószene királyai jól összevesztek a nótán.
Jolly már gyakorlott hasonló jogvitákban, mert korábban épp őt perelte be Kamy, azt állítva, hogy a férfi nagy slágere, a No roxa áj igazából az ő szerzeménye. A bíróság igazolta a Kamy által elmondottakat, most pedig egy újabb vita alakult ki Jolly körül, csak ezúttal ő állítja, hogy "ellopták" a dalát, vagyis nem tüntetik fel szerzőként.

Jolly Bódi Gusztiék nagy slágerét, a Kire csillog a szemed című dalt mondja sajátjának. Ezzel a számmal évek óta hakniznak Gusztiék, ám nemrég egy klipet is készítettek hozzá.

Nem kellett sokat várni, hogy megjelenjen a felvétel alatt egy komment Jollytól.

"Szerző: dal szöveg: Tarcsi Zoltán Jolly! Sajnos ezt már lefelejtettétek" - szól a hozzászólás, melyet azóta töröltek.

A Bors felkereste Bódi Gusztit, hogy reagáljon a hozzászólásra, aki ennyit mondott: Joly a századik, aki bejelentkezett a dalért.

"Ciki, hogy az előadók ilyenekkel jönnek elő, hogy kitől származik a számom. Eddig miért nem szólt?" - tette fel a költői kérdést Guszti.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések