A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korzikán, három különlegesen kiképzett csendőrt , 17 migráns vert össze, mert szólni mertek nekik

Sajnos, az erőszaktevő migránsok nincsenek tekintettel a Húsvéti Ünnepek közeledtére! .. Mivel beilleszkedni nem akarnak, nem is akarják megtanulni és tisztelni keresztény kultúránk ünnepeit! 
Három csendőrt brutálisan megvertek Korzikán, egy Ajaccio nevű éjszakai klub kijáratánál. A csendőrök rendbontás miatt érkeztek az éjszakai klubhoz (kiküldetésben voltak Korzikán), az ottani biztonsági őrök hívták őket, mert már nem tudták maguk megfékezni az erőszakos és ittas migránstömeget. A migránsok késekkel, botokkal, láncokkal azonnal támadtak, amint meglátták a csendőröket.

Az Ajaccio belvárosában levő bárból a helyi lakosokat aznap éjjel kiűzték a migránsok. A 3 csendőrt, amint a bárba értek, azonnal megtámadták a migránsok, az utca közepéig tolták ki, majd agyba-főbe verték őket!

Amire a helyi lakosok, hallva a hangoskodást hívták a helyi csendőrséget és a tűzoltókat, a 3 csendőrt úgy megverték a migránsok, hogy mindhármukat azonnal kórházba kellett szállítani. A kiérkező orvosi- és azonnali helikopteri mentésnek köszönhetik a csendőrök az életüket!

A három férfi közül kettő elvesztette az eszméletét, egyikük komoly fejsérülést szenvedett. A harmadik katonánál 10 napos ideiglenes munkaképtelenséget írtak elő.

A helyszínre érkező helyi csendőrök és a tűzoltók vízágyúval oszlatták fel az erőszakos migránsokat, majd elfogták őket. Több támadót a kórházi ápolás után letartóztatták, társait már korábban az éjszaka elfogták.

Tudósítónk jelenti, hogy a három megtámadott csendőr misszióban van/volt a szigeten, a Francia Különleges Erők kötelekébe tartozott, Laurent Isnard admirálishoz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések