A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Férfi árnyékkal védenék az egyedül élő nőket – videó

Egy virtuális barát védené meg az egyedül élő nőket a betörőktől Japánban. 
Nem kizárt, hogy az ötletet a Reszkessetek betörőkből merítették a feltalálók. Egy japán cég egy különleges vetítőt készített, amely előre elkészített férfi árnyékokat vetít ki a függönyre – írja a Mirror.

A virtuális barát vagy férj egy okostelefonnal könnyedén működtethető.A telefon rácsatlakozva a projektorra ráküldi az eszközre a különféle mozgóképeket, és a vetítő pedig továbbítja azt a függönyre.

A férfi árnyékok többféle mozgást végeznek, lehet az például közelharc edzés, súlyzózás, gitározás, vagy éppen újságolvasás is. A vásárló egyedi elvárásához igazítják a csomagot.

A feltalálók ezzel az ötlettel szeretnék a Japánban egyedül élő nők biztonságérzetét növelni.A cég elsősorban Tokiót célozná meg termékével, mivel a japán fővárosban nagyon sok fiatal vidékről érkező nő tanul vagy dolgozik, és nagy részük egyedül él.


A japán média szerint az országban alacsony a bűncselekmények száma, azonban az egyedülálló nők nagy céltáblái lehetnek a szexuális ragadozóknak.

A terméknek a ” Férfi a függönyön” nevet adták, és a mozdulatokat pedig helyi filmszínészek segítségével rögzítették.

A találmány jelenleg még csak prototípus, azonban a cég közölte, hogy öt egységet tesztelni fognak élesben is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések