A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony kormánya: Saját üzlettárának is biztosított benne helyet, a volt CEU-s Soros-professzornak

Karácsony Gergely árnyékkormányának kihirdetésekor vált nyilvánvalóvá, hogy az MSZP-P miniszterelnök-jelöltjének környezetében hemzsegnek a Soros Györgyhöz, vagy az általa finanszírozott szervezetekhez kötődő miniszter-jelöltek – írja az Origo. A cégnyilvántartást áttekintve a portál újabb Soroshoz köthető embert talált Karácsony környezetében.
Az MSZP-P jelöltjének korábbi családi cégében 6 éven át volt kültag Tóka Gábor, azaz a Soros-egyetem, a CEU professzora. Nem meglepő módon Fekete-Győr András, a Momentum elnöke is Soros emberével, Tókával közösködik.

Ahogy az Origo korábban már megírta, Karácsony Gergely árnyékkormányának tagjai vagy megbízható ex-MSZMP káderek, vagy hírhedt migránsbarátok, vagy éppen olyan alakok, akik ezer szállal köthetők Soros György bevándorláspárti milliárdos szervezeteihez és hálózatához. Nem ők az egyetlenek azonban, akik Karácsony környezetében a Soros-hálózatot képviselik. A cégnyilvántartást átnézve az Origónak föltűnt, hogy

Karácsony egykori családi cégében 6 éven át kültag volt Tóka Gábor. A Scriptoart Bt. kültagjaként Tóka 2010 és 2016 között volt Karácsony feleségének a közös otthonukban bejegyzett cégben az üzlettársa.

A Soros-egyetem hivatalos honlapja szerint Tóka jelenleg is professzorként dolgozik Soros egyetemén, a CEU-n.

A Momentum is a bevándorláspárti spekuláns emberével üzletel

Fekete-Győr András, a Momentum nevű viccpárt elnöke nemrég bejelentette, hogy a Medián és Tóka Gábor segítségével új közvélemény-kutatást rendeznek a Belvárosban, miután a nőverő Juhász Péter, az Együtt jelöltje belebukott a feleségverési botrányába, és ennek következtében visszalépésre kényszerült. (A méregetés valószínűleg csak lódítás lehetett, hiszen Fekete-Győr visszalépett az MSZP javára, holott korábbi felmérések szerint az ismeretlen MSZP-s jelölt népszerűtlenebb volt, mint a viccpárti elnök.)

Az Origo szerint azonban a lényeg: újabb Karácsony-körüli emberről derült ki, hogy egyúttal Soros embere is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések