A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vérfürdőt rendezett húsvétkor az újságkihordó Hajmáskéren

Érthetetlen dühvel esett neki élettársának a postai újságkihordó Hajmáskéren. H. Attila először hátba szúrta az asszonyt, majd a kését saját mellkasába döfte.
Családi vérontásba torkollott a húsvét Hajmáskéren. A helyi újságkihordó H. Attila április elsején először élettársát, F. Ildikót szúrta hátba, majd saját magát is mellkason döfte. A helyszínre érkező mentők mindkettőjüket elvitték, a helybeliek azt mondják: valóságos mészárszék volt a kis lakásban.

– Láttuk, ahogy a nőt, majd a férfit is elviszik, mindent vér borított. A férfit helikopter vitte el, itt szállt le a háztömb mögött – mesélte el egy helybeli a Borsnak, aki szerint a férfi nem először emelt kezet az asszonyra. – Attila szereti az italt, és amikor iszik, akkor hajlamos begurulni – tette hozzá a környékbeli.

Többek szerint az sem véletlen, hogy Ildikó belépett a polgárőrségbe. Itt állítólag többször jelezte, hogy élettársa bántja, azonban senki nem tett semmit. Ildikó polgárőrként védelmet remélt. Emellett nőket érintő témáknak is az élre állt, így például ő szervezte a településen a nőknek szóló önvédelmi tanfolyamot is.

– Valóban tagja volt az egyesületnek, azonban tavaly kilépett – mondta el a hajmáskéri polgárőrök vezetője.

Ildikó azóta hazatért, bezárkózott a lakásába. Ottjártunkkor nem akart nyilatkozni. Úgy tudjuk, hogy az asszony a történtek ellenére aggódik a férfi miatt, aki bár túlélte saját szúrását, még mindig életveszélyes állapotban van. Attila ellen ember­ölés kísérlete miatt folyik a nyomozás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések