A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brit főorvos: "afgán hadiállapotok vannak a londoni kórházakban"

A Sadiq Khan pakisztáni származású polgármester által vezetett Londonban olyannyira leromlott a közbiztonság, hogy most már a kórházi alkalmazottak is úgy érzik, tarthatatlan a helyzet.
Korábban megírtuk, az angol fővárosban még tüntetést is szerveztek egyes felháborodott lakosok annak érdekében, hogy elmondják, nem elfogadható, hogy hetente késelnek halálra kiskorúakat.

Mint ismert, a pakisztáni származású, muzulmán polgármester által irányított Londonban csak 2018-ban legalább 50 ember vesztette életét halálos kimenetelű késes támadásokban.

Ezzel a számmal London már megelőzte az egyesült államokbeli New Yorkot is, amely köztudottan hírhedt gettókkal rendelkezik.

A munkáspárti polgármestert nemcsak az általános közbiztonság miatt támadják jobbról és balról, hanem a korábbi, terrorizmust elbagatellizáló kijelentései miatt is, miszerint a terrortámadások minden nagyváros velejárója.

Dr. Mark Griffiths londoni sebész főorvos szerint mostanra már annyi kiskorú gyermeket és tinédzsert szállítanak a fővárosi kórházakba szúrt és/vagy lőtt sérülésekkel, hogy a katonaságot megjárt kollégái arra panaszkodnak: olyan állapotok vannak az ellátótermekben, mintha az afganisztáni támaszpontjukon, a Camp Bastionban ügyelnének.”

A helyi sajtó szerint csütörtök virradóra egy 13 éves fiút Newham kerületből kellett kórházba vinni, percekkel később szintén egy tinédzser került kórházba szúrt sebei miatt.

A helyi sajtó szerint csütörtök virradóra egy 13 éves fiút Newham kerületből kellett kórházba vinni, percekkel később szintén egy tinédzser került kórházba szúrt sebei miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések