A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Spirituális' Szabad-Egyetem' - MadárTávlat; A Lélek Útja" címmel

"Öngyógyítás, önismeret, önszeretet - önelfogadás; egyensúly - ok és okozat"  Interaktiv Előadás + Hang-Terápiák - Bemutatók, Kérdések és Válaszok! 
Itt Mindent Megkérdezhetsz, amire csak kíváncsi vagy!

- Egész-ségről, Betegségről, Gazdagságról, Emberi Kapcsolatokról...
- Álom - fejtésről / szimbólumokról...
- 'Elmúlt életekről ' és a ' Most ' / Jelened kapcsolatáról!

- Megoldásokról Bővebben, Gyakorlati Példákkal és Hang-Aktiválásokkal tarkítva! Itt nem csak 'tájékozódni' fogsz , De "Gyógyulni" , Aktiválni és 'Oldani' is!




Kiknek ajánlom;
- Minden 'spirituális útját' keresőnek!
- Krónikus Betegségben Szenvedőknek
- Mindenkinek aki 'Lelki' és 'Érzelmi' problémával küzd' - (Depresszió, Stressz, Ön-értékelési problémák, Függőségek, 'Halálos Betegségek' - melyek valójában nem azok....! stb.)

Előadó; Komlosi Eszter 'Stella' - Lélek-Gyógyász, Író, blogger, Spirituális Mentor-Coach (írásai' megjelentek már; stella starr 33RA, stella starr-powers, stella starseed' neveken; mely mind 'akkori spirituális fejlődési szakaszomat' tükrözték')

Az Előadás időpontja; 2018. április 28. Szombat De. 11 h - Du. 16 h-ig

Részvételi Díj; 10.000,- Ft/Fő

Jelentkezési és Befizetési Hataridő; 2018. április 15.!
(a befizetett összeget ezen határidőn túli lemondásnál már nem áll módunkban visszatéríteni, de bárki másra átruházható illetve, hanganyag vásárlásra felhasználható! Köszönjük a Megértést!)



Az előadás napján 2 Ön-Segítő és Gyógyító Hang-Terapia Program lesz megvásárolható 20 % Kedvezménnyel csak az Előadás Napján!   (az alábbi linkeken, már most tájékozódhatsz a részletekről)

Kontakt személy / Jelentkezni; Szepesi Aliz - Alizetics ;   + 36 30 597 0839

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések