Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Mennyei, étcsokis kókuszpite: könnyű, bűntudatmentes süti

Nem kell aggódnod, az étcsokis kókuszpitétől nem kúsznak fel rád a plusz kilók.
Fogyókúra alatt is ehetsz finomat! Ha azon töröd a fejed, hogy a sonka és a főtt tojás mellé milyen süti kerüljön a húsvéti asztalra, próbáld ki ezt az étcsokis kókuszpitét! Dudás Lili személyi edző receptjét követve és a Scitec finom, fehérjedús termékeit felhasználva könnyedén elkészítheted a bűntudatmentes ünnepi süteményt.

Hozzávalók 12 szelethez:

A PITÉHEZ
6 adagolókanál eper-fehércsokoládé-kókusz muffinpor
3 dkg kókuszreszelék
víz vagy kókusztej

A KRÉMHEZ
40 dkg kókuszkrém
2 adag csokoládéízű fehérjepor
10 dkg kókuszzsír
2 evőkanál kakaópor
5 dkg reszelt étcsokoládé
1 teáskanál rumaroma

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, és állítsd légkeveréses fokozatra. Egy tortaformát vagy tepsit bélelj ki sütőpapírral. A muffint az utasításnak megfelelően keverd ki vízzel, kókuszreszelékkel, és süsd készre körülbelül 15 perc alatt. Hagyd teljesen kihűlni a tortaformában, közben készítsd el a csokikrémet.

A kókuszkrémet, a fehérjeport, a kakaóport, a kókuszzsírt, a reszelt étcsokit és a rumaromát alaposan dolgozd össze, majd vastagon kend meg vele az időközben kihűlt tésztát. Hűtőben pihentesd legalább egy órát, majd felszeletelve tálald.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések