A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Izgalmas programok várják a kerékpárok szerelmeseit a Debreceni Bringafeszten

Az első Debreceni Bringafeszten látványos bemutatók, városkerülés és több százezer forint össznyereményű tombolasorsolás várja az érdeklődőket.
Első alkalommal rendezik meg a kerékpárosok szezonindító eseményét, a Bringafesztet Debrecenben.

Március 18-án, vasárnap 10 órától a Kossuth téren rengeteg látványos kerékpáros program és kipróbálható bringás aktivitás várja az érdeklődőket, melyek ingyenesen megtekinthetők, sőt, az összes programon is ingyenes a részvétel.

A Bringafeszt több ezer bringást megmozgató eleme a 14.30-tól induló hagyományos Városkerülés, amelyen egy egészen rövid, 4 kilométeres távon, Debrecenen belül, teljes rendőri biztosítás mellett tekerhetnek a bringások, érintve a város nevezetességeit, újonnan megépült kerékpárútjait.

A városkerülés távja mindenki számára könnyen letekerhető, így évről-évre szívesen választják ezt a programot a debreceni családok, akár kisebb gyerekekkel is.


A Városkerülőknek, és a Bringafesztre kilátogatóknak egész nap látványos, és izgalmas, praktikus programot nyújt triál bemutatójával a Gabitrál csapata, a BMX bemutató, a HERVIS bringakiállítás és szerviz sátor. A gyerekekkel érkezőket lufibohóc, ugrálóvár, arcfestés és junior bringapálya, a felnőtteket pedig goldsprint párosverseny, ügyességi pálya várja.

10 órától rendezik meg az általános iskolák közötti versenyt, melyre minden általános iskolából várják a jelentkezőket. Regisztrálni a helyszínen lehet, a legeredményesebb iskola pedig egy 50 ezer forintos Hervis vásárlási utalvánnyal lehet gazdagabb.

Az esemény – a Városkerülés befutóját követően – körülbelül 16.30-kor a több százezer forint össznyereményű tombolasorsolással zárul, melyen minden kerékpáros automatikusan részt vesz, mindössze a regisztrációs sátorban kell bejelentkeznie.

A tombolán a fődíj 2 darab 50 ezer forint értékű vásárlási utalvány, illetve számos praktikus bringás apróság vihető el.

A Bringafeszt részletes programjait a JoBringa.hu-n és a Bringafeszt Facebook-oldalán találhatják meg az érdeklődők.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések