A Konyhafőnök VIP nyertese, Gáspár Bea megosztotta velünk legjobb húsvéti receptjeit. Náluk ezek a finomságok kerülnek az asztalra.

Stefánia vagdalt salátával
Hozzávalók: 50 dkg sertés darált hús 5 db zsömle 10 db tojás 2 gerezd fokhagyma őrölt kömény fűszerpaprika só bors z...
RÉSZLETEK 
Birkagulyás
Hozzávalók: 1kg bárány comb 2 db fehérrépa 2 db sárgarépa 1 fej zeller 1 db vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma zeller zöld ...
RÉSZLETEK 
Húsvéti foszlós kalács
Hozzávalók: 70 dkg liszt 5dkg élesztő 7 dkg cukor 4dl langyos tej csipet só 1 dl olaj 2 tojás fehérje a tésztába a sárgája pe...
RÉSZLETEK Locsolókat nem várunk
Bea azt is elárulta lepunknak, ők hogyan töltik a húsvétot.
– A húsvét nálunk elsősorban családi ünnep. Amikor még a lányok kicsik voltak, akkor hatalmas készülődés előzte meg a locsolók várását. Most, hogy a gyerekek már nagyok, inkább „elkerüljük” ezt a szokást, és az egész nagy család-a sógoromék, a keresztgyerekeink-, elutazunk valahová, a legtöbb esetben Szilvásváradra. Együtt töltjük ott az ünnepeket. Beszélgetünk, pihenünk, kikapcsolódunk, és igazi húsvéti ételeket eszünk. A füstölt sonka, főtt tojás és a bárány nem hiányozhat a menüből.
0 Megjegyzések