A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bayer Zsolt: Párizs és Berlin elveszett, Európa lelke Közép-Európába költözött! (videó)

Egyelőre csak szikrái vannak a nyugat-európai társadalmak lázadásainak a tömeges migráció miatt, de bármikor elfajulhat a helyzet – idézi az Origo.hu részletes beszámolója Bayer Zsolt publicistát Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című kötetének magyarországi bemutatójáról. Bayer arról is beszélt, hogy Európa lelke ma már Közép-Európában található.
Kovács András részletes tudósítása Földi László volt hírszerzőtől, biztonságpolitikai szakértőtől (aki szintén részt vett a bemutatón) azt emeli ki: az iszlám európai térhódításában alapvető szerepe volt a nyugat-európai politikai elitnek. A felelősség megállapítását meg kell tenni, mivel többek szerint háború folyik, így nem lehet várni. Kijelentette, hogy a történelem már bebizonyította, hogy a kereszténység és az iszlám nem tud egymás mellett létezni. Úgy látja, tudatos üzleti betelepítés folyik Európába, és ennek a fő felelősei a politikusok.

Az 1950-es évek óta zajlik a tervszerű betelepítés Európába, és aki megpróbált ellenállni, azt rögtön nácinak kiáltották ki – mondta Bayer Zsolt. A publicista szerint a mai Európa pontosan ugyanott van kettéválasztva, ahol a fal kettévágta. Fal már nincs, de a fal mentén két világ van – tette hozzá. A fal nyugati oldalán lévők olyan jólétben éltek és élnek, amire korábban nem volt példa, így mostanra az önfenntartási ösztönét is elvesztette – mondta Bayer.

Csak egy szikra kell

A fal keleti oldalán nem örvendhettek ilyen jólétnek, így legalább az önfenntartási ösztönünk megmaradt – hívta fel a figyelmet a publicista. Azzal vádolják a keletieket, hogy előítéletesek, azonban ha nem lennénk előítéletesek, akkor nem tudnánk életben maradni.

Ha a Neander-völgyi ember nem levadászta, hanem megsimogatta volna a kardfogú tigrist, akkor elég hamar kipusztult volna – érzékeltette Bayer Zsolt, rávilágítva: éppen emiatt mára Európa lelke Közép-Európában található.

Szólt arról is, hogy vannak jelei a nyugat-európai társadalmak lázadásainak, de ezek egyelőre csak választásokon nyilvánulnak meg. Sajnos az elszabaduló erőszak mezsgyéjén járnak ezek a társadalmak, csak egy szikra kell, hogy elszabaduljanak az indulatok – mutatott rá Földi a mostani helyzetre.


Az invázió fő felelősei a nyugati politikusok!

– Mára polgárháborús helyzet alakult ki, a bevethető rendvédelmi erőket létszámban meghaladják az adott esetben akár a fegyveres konfliktust is vállaló radikális bevándorlók – ezt már Kárpáti András, a Magyar Idők munkatársa idézi Földi Lászlótól, tudósításában kiemelve: Földi szerint a kötet szerzőit túlzás nélkül háborús tudósítóknak, magát a könyvet pedig háborús helyzetjelentésnek is tekinthetjük, olyan távolinak tűnik a migrációs válság, vagy inkább invázió békés megoldásának a lehetősége.

– A kontinensünkön tapasztalható migrációs válságnak a bevándorlást felülről támogató politikusok a felelősei, ezt ki kell mondani, és számon kell kérni őket – hangsúlyozta Földi László, a polgári hírszerzés volt műveleti igazgatója. Mint mondta, a kötet jegyzeteiben feketén-fehéren dokumentált, migránsok elkövetett bűncselekményekből is látszik, rendkívül súlyossá vált a probléma napjainkra, nem lehet úgy tenni, mintha minden rendben lenne.

A tavaly tragikusan fiatalon elhunyt Udo Ulfkotte és Stefan Schubert a migránsbűnözésről és annak nyugat-európai elhallgatásáról, az egész folyamat mögött álló mélyebb okokról szóló oknyomozó kötetét, a Határtalan bűnözést magyar fordításban a PestiSrácok.hu adta ki. A kötet hazai bemutatója csütörtökön volt a Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőben.

A kötet a PestiSrácok.hu internetes boltjában (ide kattintva), illetve korlátozott számban a Magyar Menedék Könyvesházban vásárolható meg, de április közepétől eljut az ország nagyobb könyvesboltjaiba is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések