A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szél Bernadett eltörölné a CSOK-ot, mert neki már van a két hatalmas villája

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint botrányos bejelentést tett Szél Bernadett LMP-társelnök, amikor egyértelműen kijelentette, hogy pártja eltörölné az új lakásokra vonatkozó családi otthonteremtési kedvezményt (csok). 
Dömötör Csaba szerdán az MTI-nek küldött közleményében azt írta: ezzel az LMP pont ott folytatná, ahol a baloldali kormányok 2010-ben abbahagyták. “Pont ez a politika vezetett korábban a devizahitelezéshez és több százezer magyar család eladósodásához” – emelte ki.

Elfogadhatatlan, hogy miközben az LMP a bevándorlókat befogadná, a magyaroktól megvonná az otthonteremtési támogatást. Amíg a polgári kormány van hivatalban, a magyar családok számíthatnak az otthonteremtési programra, amely eddig már csaknem 70 ezer családnak nyújtott segítséget – közölte az államtitkár.

Szél Bernadett egy szerdai sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva azt mondta: a csok egy részét, a felújításra és bővítésre nyújtott támogatást megtartanák, új lakások építését azonban nem finanszíroznák ebből, inkább szociálisbérlakás-programra fordítanák.

Két 1000 négy­zet­mé­te­res villája van Szél Ber­na­dettnek

Akkor itt a magyarázat, miért nem érdekli a fiatalok saját lakáshoz jutása … Neki már megvan .. a többi meg nem számít.

Nem pis­kóta, mond­hat­nánk azokra a nagy ér­tékű in­gat­la­nokra, me­lyekre most, a leg­fris­sebb par­la­menti va­gyon­be­val­lás révén de­rült fény. Az LMP társ­el­nö­ké­nek iga­zán van mit a tejbe ap­rí­ta­nia.

A két darab, 1000 négyzetméteresnél is nagyobb, méregdrága kertes házingatlan ráadásul Budapest legelegánsabb környezetében, Budakeszin, illetve a szintén “nem semmi” ingatlanárakkal rendelkező Pátyon található. Ha ezeket eladná Szél Bernadett, akár kétszázmillió feletti összeg üthetné a markát. Igaz, az egyiknek csak társtulajdonosa…

Amúgy beleírt a vagyonnyilatkozatába két zászlót(!) is, feltehetően ezzel kívánta jelezni, hogy nem veszi különösebben komolyan a minden képviselőre nézve kötelező nyilatkozatot. Irodabútor-állománya is szépen gyarapodott, és van három új telefonja is. Megtakarítása – érdekes módon – állítása szerint nincs. Hogy a méregdrága villákra miből futotta, rejtély…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések