A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fukusima gyilkos hagyatéka a Csendes-óceán teljes kipusztulása!

A halak daganatoktól burjánzanak, gyilkos, kínzó kelések borítják a testüket. EZT tette az ember az óceánnal!
A Fukusima és Csernobil környéki területekről is több százezer ember volt kénytelen tartósan elhagyni lakhelyét. További milliók élnek sugárszennyezett területeken.
Sokan nincsenek azzal tisztában, hogy A Fukusimában történtek sokkal súlyosabban voltak, mint a csernobili események.
Olyannyira, hogy bizonyítható, hogy a Csendes-óceán elmúlt években megtörtént kiüresedéséért ez a nukleáris katasztrófa a felelős.

2011-ben egy hihetetlen erejű földrengés söpört végig Japán közelében, ami olyan cunamit hozott magával, mely mindent elsöpört.

A földrengés következtében kigyulladt és felrobbant egy reaktorblokk, ahonnan radioaktív anyagok jutottak az óceánba. idestova sok-sok éve már, mégis, a környezetünk belepusztult ebbe.

Bár a TEPCO, a nukleáris erőmű vállalat mindent elkövetett azért, hogy hazudjanak a hatásokat illetően, mára tudni, hogy a Csendes-óceán kipusztult.

A benne élő halpopuláció 2/3 arányban lecsökkent.

A kataklizmát túlélő élőlények is lassan de biztosan haldokolnak: tele vannak genynes kelésekkel, rákosodnak belülről, és erőtlenül, sokszor midnen előzmény nélkül kimúlnak az elsavasodó óceánban.
Egy hatalmas, egybefüggő temetővé vált az óceán.
A lektorált (peer-reviewed) szakirodalom egyik elemzése megmutatja, hogy 2005 óta nem publikálták naprakész formában a túlélőket ért dózisokkal kapcsolatos becsléseket, ami nem véletlen, mivel a közvélemény felháborodna, ha tudna arról, mi van ma.

2017-ben egy friss, de szintén elnyomott, a TEPCO áltla nem publikált vizsgálat rekordmagas sugárzást mért a fukusimai raktorban.

A reaktor belsejében, az eddig elért legmélyebb ponton készült képeken látszik egy fémrács is, amelyet átégetett a nukleáris fűtőanyag. A Tepco hangsúlyozta, hogy a sugárzás nem jut ki a külvilágba.

Aztán nemrégiben kiderült, hogy nem csak, hogy kijut, de hihetetlen mértékben volt felelős az elmúlt évek csendes-óceáni kitalálásáért….

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések