A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beteg világ: Amerikában “megsértették” egy sátánista, gyermekáldozathoz való “vallási jogait”

Korunk “legális” Sátánistái a gyermekáldozatok bemutatásához, az abortuszokat használják fel, hogy úgy tudjanak Sátánnak gyermekeket életét feláldozni, hogy ne csukják börtönbe őket. Az áldozat úgy történik, hogy szándékosan teherbe esnek, azután pedig abortuszra mennek a kórházba, így ölik meg, áldozzák fel  a magzatot. Ezért olyan fontos számukra az abortusz szabadsága.
Nem lesz szükség ultrahangos vizsgálatra az abortusz végrehajtásához Missouriben, miután a Sátánista Egyház nevű politikai aktivistacsoport beperelte az állam kormányzóját és államügyészét egyik tagja „vallási jogainak” megsértéséért.

A Sátánista Egyház még 2015-ben nyújtott be keresetet. A per mögött álló történet szerint a csoport egyik tagja három órán át vezetett Missouri egyetlen abortuszklinikájához, ahol aztán 72 órán át váratták, mielőtt az ultrahangos vizsgálatra, majd az abortuszra sor került volna. Akkor ugyanis a Missouri államban hatályos abortusztörvényt úgy értelmezték, mintha a beavatkozás előtt szükség lenne ultrahangra.

Az eset idején az abortuszt igénylő nő hivatalos felmentést is felmutatott az ultrahangvizsgálat alól, annak alapján, hogy „a Sátánista Egyház a testi autonómiát egyik fő alapelvének tekinti”. Az igazolást azonban akkor nem fogadták el, ezért a sátánisták úgy tekintik, megsértették tagjuk vallási szabadságát.

Múlt héten a missouri államügyész is tanúsította, az abortuszhoz folyamodó nőket csak arról kell megkérdezni, hallják-e a magzat szívverését. Azonban ultrahangos vizsgálatra mindaddig nincsen szükség, amíg az orvosilag nem szükséges. (The Blaze – Mandiner)

A Sátánisták régóta tüntetnek a szabad abortuszért, leginkább különféle performance-okat előadva

Tavaly májusban rengetegen vonultak az utcákra, hogy tüntessenek az abortusz ellen, olyan táblákkal, melyeken imádkozásra hívják az embereket. Ezt a Sátán Egyháza úgy reagálta le, hogy villámtüntetést szerveztek maguk is, melyben két, megkötözött csuklójú nőt “fojtottak” tejbe reverendás alakok.


Ennél durvábbra sikerült, az a tüntetésük, amikor felnőtt férfiak csecsemőfejet ábrázoló maszkokat viselve, pelenkában, fekete bőrszíjas ostorral ütlegelték egymást és magukat, majd babahintőport szórtak a levegőbe, különböző formulákat skandálva.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések