A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A deviáns LMBT-lobbi már az óvodákat sem kíméli

A berlini szenátus segítséget kíván nyújtani az óvodai nevelőknek, hogy körültekintőbben járjanak el a kisgyermekek szexuális sokféleségének ügyében.
A szocialista vezetésű szenátus ennek érdekében egy kiadványt készített az óvodák számára, melynek előszavát az SPD ifjúsági és családügyi államtitkára, Sigrid Klebba jegyezte. A nevelési tanácsokat tartalmazó kiadvány címe pedig mindent elárul az illetékesek elmeállapotáról:
Murat hercegnőset játszik, Alexnek két anyja van és Sophie-t most Bennek hívják”.
A tanulmány szerzői szerint a szexuális sokszínűség része a befogadásnak, amely nem csak a fogyatékos gyermekekre terjed ki. Ennek megfelelően különféle tanácsokkal látják el a nevelőket, hogy milyen atipikus játékokkal és foglalkozásokkal lehet elősegíteni ezt a folyamatot.

A kiadvány mindemellett több gyermeket is idéz, akik rosszul érzik magukat a testükben. Egy kilencéves gyerek például ezt mondja:
Tudtam, hogy nem vagyok fiú. […] Lány vagyok, bár péniszem van és nem tudom megmagyarázni, hogy miért van az. Nem tetszett, amikor rájöttem, hogy péniszem van, és az nem tűnik el.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések