A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidelitas: a Jobbik elnökének semmit nem jelent Európa és Magyarország keresztény kultúrája

A Fidelitas szerint a Jobbik elnökének semmit nem jelent Európa és Magyarország keresztény kultúrája, hagyománya, Vona Gábor ha tehetné, végrehajtaná a Soros-tervet és az amerikai milliárdossal együtt lebontva a határzárat beengedné a bevándorlókat.
A Fidelitas elnöke, Böröcz László Vona Gábor árulása címmel tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Egerben, felidézve: egy Vona Gáborról a napokban nyilvánosságra került felvételen a Jobbik elnöke Allahot dicsőíti és azt mondja, az iszlám az emberiség utolsó reménye, mire a hallgatóság azt skandálja: szürke farkas Vona. A Szürke Farkasok egyébként egy szélsőséges muzulmán szervezet - tette hozzá.

A Fidelitas véleménye szerint Vona Gábor gondolatai nemcsak megdöbbentőek, hanem egyenesen veszélyesek is - hangsúlyozta Böröcz László, megjegyezve: most, hogy "lebukott", Vona "kézzel-lábbal próbálja tagadni a történteket azt hazudva: ő mindig is kerítést akart a határon". 

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések