A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Valódi fegyverekkel lövöldöztek a szilveszteri petárdázások alatt Németországban – Egy 12 éves lányt le is lőttek

Csak a tűzijátékot szerette volna megnézni a 12 éves Emire a németországi Salzgitterben szilveszter éjjel, mikor a durrogtatások mellett valódi lövések is eldördültek.
„Éppen kint voltam éjfélkor, hogy kicsit nézegessem a tűzijátékokat. Kiáltást hallottam, de azt hittem, valakik csak szórakoznak” – nyilatkozta a Bildnek egy környéken lakó.

Egy szomszéd viszont úgy nyilatkozott: „Kiáltásokat hallottam, ezért kinyitottam az ablakot”. Látta, ahogy a lány súlyos sérüléssel fekszik a földön. Ő és a lány apja fogták, berakták egy kocsiba és a közeli klinikára vitték.

Ott azonnal megoperálták Emirét. A mellkasát és a tüdejét érte a lövés. A lány azóta túl van az életveszélyen, hála a gyors reagálásnak.

Három férfit tartóztattak le, köztük egy 68 éves férfit, őt gyanúsítják emberölés kísérletével. A fegyvert viszont még nem találták meg. A bűntény háttere egyelőre ismeretlen.

A rendőrök a környéken 20 hüvelyt találtak, viszont más áldozatról nem tudni. Ebből arra lehet következtetni, hogy nem célzott gyilkossági kísérletről van szó, hanem valamiféle újévi ünneplős lövöldözésről, aminek a 12 éves kislányt véletlen találta el egy lövedék.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések