A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lessük el a párizsi nők stílusát! 7 egyszerű tipp a mindig divatos öltözködéshez

Mi a közös Londonban, New Yorkban, Milánóban és Párizsban? Mindegyiket a divat fővárosának nevezik, azonban ezek közül az utóbbi kiemelkedik. Hogy miért? A válasz roppant egyszerű: a letisztult francia stílus világhírű.
Tagadhatatlanul irigylésre méltó a francia nők öltözködése, stílusérzéke. Valljuk be, hogy legtöbbünk vágyik arra a letisztult, légies és sikkes összhatásra, mely a francia nők megjelenéséből árad. A Premier Outlet elárulja a párizsi nők titkát, hogy miként varázsolhatunk magunknak könnyedén csodás gardróbot.

1. A legfontosabb szabály, hogy csakis időtálló és minőségi darabokat szerezzünk be, amelyeket akár 5 év múlva is szívesen veszünk elő a szekrényünkből. Fontos, hogy klasszikus és jól kombinálható ruhadarabokat, kiegészítőket, cipőket szerezzünk be. Ne aggódjunk, a francia nők se két perc alatt választják ki a napi szettjüket.

2. Válasszunk monokróm árnyalatokat, mint a fekete, fehér, bézs, szürke, olívazöld, kék és a púderszínek.

3. Találjuk meg a tökéletes farmert. A legjobb, ha az egyszerűbb darabokra tesszük le a voksunkat. Egy sötétkék, vagy finoman koptatott minőségi farmerrel sosem hibázhatunk, ráadásul bármivel párosíthatjuk. A szoknyák szerelmeseinek sem kell átpártolniuk a nadrágokra, ők válasszanak egyenes fazonú farmer- vagy bőrszoknyát.

4. A tökéletes farmer beszerzése után nincs más dolgunk, mint beszerezni minden gardrób elengedhetetlen kellékeit: a fehér inget és a sima, díszítés nélküli laza basic pólót.

5. Hatványozottan igaz a francia nőkre, hogy a kevesebb néha több. Kiegészítők terén sem kell túlzásba esnünk. A legjobb választás a selyemkendő és a sál. A szettünket feldobhatjuk pár letisztult ékszerrel, de arra figyeljünk, hogy 2-3 darabnál többet ne viseljünk egyszerre.

6. A tökéletes kasmír- és gyapjúpulcsik, kardigánok megtalálása a következő lépés. Ezek mellé érdemes lesz beszereznünk egy karcsúsított blézert, farmerkabátot vagy bőrdzsekit.

7. A kényelem mindig fontos szempont kell, hogy legyen. A francia nők a lapos cipőkben is dívaként tündökölnek. Válasszunk egy egyszerű balerinát, loafert vagy mokaszint. Ha a sportosabb stílus áll hozzánk közelebb, akkor a tornacipővel sem nyúlhatunk mellé.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések