A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsonyi sokk: két és fél év után tért haza a háromgyerekes nő

Karácsonyi csodaként élhették meg gyerekei, hogy két és fél év után hazatért édesanyjuk Szátokra. Nem tudni, mi történt vele, mert az asszony egyelőre nem beszél.
A 32 éves Danyi Mónika 2015 februárjában tűnt el a Nógrád megyei Szátokról. Azóta semmit sem tudott róla a családja. Rokonai úgy gondolták, elrabolták, és külföldön tartják fogva a háromgyerekes anyát, aki decemberben megjelent az ajtóban, így a karácsonyt már a férfjével és gyerekeivel töltötte: a 11 éves Ramónával, a 13 éves Zsolttal és a 16 éves Orsival.
Hogy mi történt vele, az hatalmas rejtély, mivel egyelőre nem akar róla beszélni. A gyerekek boldogok voltak, már nagyon hiányzott nekik az édesanyjuk. Lehet, hogy fogva tartották, máskülönben biztos vagyok benne, hogy hallatott volna magáról. Ez azonban csak feltételezés egyelőre, mert nekünk sem akart mondani semmit. A lényeg, hogy már itthon van velünk, épségben"
– mesélte a Borsnak Mónika nővére, Marika.

Az asszony hazatéréséről már a rendőrök is tudnak, úgyhogy a neve lekerült a körözési listáról.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések