A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Háromszor vetélt, most újra kisbabát szeretne Köllő Babett

A színésznő élete legfájdalmasabb emlékeiről beszélt a Borsnak. A 39 éves Köllő Babett elmondta, hogy Millával együtt egy kistestvér is növekedett testében, ám a terhesség első harmadában a kistestvér felszívódott.
Ezután pár évre ismét ikreket várt Babett, azonban nem születhettek ők sem meg. Azt mondta, a mai napig képtelen feldolgozni ezeket a tragédiákat, ám úgy érzi, szeretné mégis, ha bővülne családjuk.

– Hárman vagyunk testvérek, az ikerbátyám és az öcsém, két gyereket én is mindenképp szerettem volna annak idején. Aztán egészen máshogy alakultak a dolgok. Milla esetében már az első vizsgálatkor kiderült, hogy kisebb az egyik zsák, az a baba fel fog szívódni. A második terhességemnél minden jól indult, de a két méhlepény összenőtt, elvetéltem. Még a genetikai vizsgálatok is rendben voltak, nem a mi hibánk volt – mesélte a Borsnak Babett.

Egy időben teljesen elzárkózott az újbóli próbálkozás gondolatától is. Azonban az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának forgatása során valami megváltozott, amikor úgy érezte, nem hiányzik neki a luxus és semmi más igazán, csak a kislánya és a férje.

- [...] ha ennyi rengeteg szeretet van a lelkemben, bőven jutna belőle még egy babának. A legszebb nekem az volt ebben a játékban, hogy általa egyáltalán eljuthattam oda, hogy ma már merek arra gondolni, hogy szeretnék újra teherbe esni. Felkészültem egy kisbabára - mondta Babett.

A 39 éves luxusfeleség úgy érzi, lassan tényleg kifuthat az időből, ezért minél előbb valóra váltaná a gondolatot, s mindenképpen orvosnál fogja kezdeni most is a családtervezést. Azt mondta, fel van rá készülve, hogy az orvos nemet mond az ötletére, el kell fogadnia, de azért szeretné, ha nem így lenne.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések