Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Töltött fasírt, elmondhatatlanul finom és nem is bonyolult az elkészítése!

Nagy kedvenc, mert remekül illik majonézes saláták mellé, ezért a családi ebédek kedvence. Az elkészítése könnyű, de mindenkit elkápráztathatsz vele!

Hozzávalók


60 dkg darált hús
1 púpos teáskanál só
1 kk. bors
10 dkg zsemlemorzsa
1 púpos ek. pirospaprika
4-5 gerezd fokhagyma(összezúzva)
3 db nyers tojás
és még: 5 db főtt tojás

Elkészítés


A főtt tojás kivételével mindent összekeverünk,2 részre osztjuk, majd egy jénai tálba tesszük a felét és rárakjuk a főtt tojásokat.
A maradék húst rátesszük, vizes kézzel formára igazítjuk, megszórjuk prézlivel és szép ropogósra sütjük, kb.175 fokon 1 óra. Jó étvágyat hozzá!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések