Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Pármai csirkemell - mert sajttal és tejföllel minden jobb

Ehhez a szuperfinom mégis egyszerű főételhez a legtöbb háztartásban minden megtalálható, úgyhogy ki sem kell mozdulnom, hogy beszerezd a hozzávalókat.

Hozzávalók


3 db csirkemell filé
20 dkg reszelt sajt
10 dkg vaj
2 dl tejföl
1 dl fehérbor
1 dl víz
1 db leveskocka
bors

Elkészítés


Vajon pirítsuk meg a csirkemellet, majd adjuk hozzá a vizet, a bort és a leveskockát. Fedő alatt pároljuk puhára, majd vegyük ki belőle a húst. A megmaradt lébe kanalazzuk a tejfölt és szórjuk meg borssal. A csirkemellet a lereszelt sajttal tegyük egy tűzálló edénybe, majd öntsük rá a tejfölös levet. Sütőben süssük meg és tésztával tálaljuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések