A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Német rendőrség: esélyünk sincs a migráns-bandákkal szemben – Elvesztettük a háborút

A német rendőrség elleni erősz@kos támadások megsokszorozódtak. Angela Merkel kancellár nyitott ajtó politikája óriási ballépés a hivatalos statisztikák szerint- írja a Gatestone Intézet  kimutatásában.
A szövetségi bűnügyi rendőrség bejelentette, hogy 2016-ban 36.755 esetben támadtak rendőrökre – vagyis átlagosan napi 100 ilyen eset volt. Ami jelentős növekedést jelent a korábbi évekhez képest.

A közelmúltban kiszivárgott adatok szerint a német bűnüldöző szervek elleni erősz@k tovább nőt, és 2017 rekordév lesz. Csak Berlinben a rendőrség elleni támadások 70 százalékkal emelkedtek.

Gelsenkirchenben több alkalommal is előfordult, hogy mikor a rendőrség megpróbált letartóztatni egy migránsbűnözőt 50-60 bevándorló került elő és megakadályozta ebben az egyenruhásokat – írja a Speisa.com.

A gelsenkircheni rendőrség vezetője, Ralf Feldmann a minap megdöbbentő nyilatkozatot tett:
“A német rendőrség nem nyerheti meg a háborút a bevándorló bandákkal szemben mert ők sokkal többen vannak.”
Az évek során észrevettem, hogy a muszlimok, főleg fiatalok, egyre inkább nem tartják tiszteletben a törvényeket és a rendőröket sem.” “Amikor a rendőreink járőröznek az utcákon a muzulmánok sértegetik őket, például ilyeneket mondanak: “Szar rendőrök”, amikor elhaladnak mellettük. A járőröző rendőrautók ellen is egyre nagyobb mértékben növekszik, az agresszió a bevándorlók körében.”
“Szeretném, ha ezeket a problémákat a kormány is látná. A problémát viszonylag egyszerűen meg lehetne oldani. Fontos lenne, hogy egyértelmű törvényeket hoznának a migránsbandák megfékezésére, és nagyon fontos volna, hogy az igazságszolgáltatás is a rendőrök oldalára álljon és a bírák végre elítéljék a bűnözőket, mert most hiába tartóztatunk le valakit, másnap ismét az utcán van.” – mondja Ralf Feldmann.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések