A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A svédek nem akarták, mégis bebizonyították, hogy miért nem kell befogadni a migránsokat

Elképesztő videó került nyilvánosságra. Egy malmői tüntetésen svéd muszlimok százai vonultak és olyan mondatokat skandáltak, hogy “halál a zsidókra”, “Mohamed próféta seregei lecsapnak rátok” és hasonló kedvességek.
Egy békésnek hazudott demonstrációt tartottak meg Malmö muszlim lakosai, hogy így tiltakozzanak a Jeruzsálemet Izrael fővárosának kikiáltó hatalmak ellen.

Az összegyűlt körülbelül százfős muszlim tömeg hamar erősz@kossá vált. A szónok egy megafonon keresztül szította a hangulatot olyanokat skandálva, hogy “Mohamed visszatér, vigyázzatok!”.

Intifádát hirdetünk Malmőből. Kérjük vissza a szabadságunkat. Le akarunk lőni minden zsidót, mindegyiknek pusztulnia kell” – skandálta a “békés” tömeg.

A tüntetés után nem sokkal, ahogyan arról mi is beszámoltunk, a palesztinokkal szimpatizáló muszlim közösség pár tagja Molotov-koktélt dobott az egyik göteborgi zsinagógára, egy másik ember pedig a holland fővárosban, Amszterdamban törte be egy kóser étterem bejáratát és oldalablakait.

Calle Persson, a malmői rendőrség egyik szóvivője elmondta, hogy a rendezvényt nem jelentették be, és arra nem is volt engedélyük a muszlimoknak.
Lappang az antiszemitizmus a malmői bevándorlók körében, amelyek az ehhez hasonló közel-keleti események során előtörnek, azonban egyelőre nyílt veszélyben és fenyegetettségben egyik szervezetnek és felekezeti tagnak sem kell élnie” – mondta a szóvivő.
Freddy Gellberg, a helyi zsidó közösség egyik tagja elmondta, hogy az ortodox zsidóknak nincs könnyű élete a dél-svédországi városban. Úgy fogalmazott: a helyi muszlim közösség körében egyre nagyobb méretet ölt az antiszemitizmus, ami aggasztó.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések