A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Migránsokat fogadott az otthonába a liberális sztár, későn jött rá, hogy kár volt ….

Migránsokat fogadott otthonába a liberális sztár. Ez lett a vége!
Úgy látszik a librerális művésznőnek elege lett a migránsokból. Neki viszonylag könnyű dolga van a pénzével, de mit tegyenek azok, akiknek egy élet munkájával vásároltak maguknak lakást és most a szomszédságába költöztettek bevándorlókat és valóban nem tudna máshová menni?

Bevándorlóknak adta kölcsön másfél millió fontos házát Lilly Allen liberális énekesnő. Most a karácsonyt szeretné a házban tölteni a családjával, ám a migránsok nem hajlandóak elhagyni az ingatlant, arra hivatkoznak, hogy ők oltalmazott státuszt kaptak.

Lily Allen tavaly ősszel az Észak-Franciaországban található calais-i „dzsungelben” „hazája nevében” bocsánatot kért egy illegális bevándorlótól, amiért nem engedik át a szigetországba. Rögtön haza is vitt néhány fiatal migánst másfél millió fontot érő otthonába – írja a freedomdaily.com.

A házában lakók megfenyegették, az énekest és közölték vele, hogy nem fognak kiköltözni.

Az énekesnő végül a Twitteren fakadt ki rajongói előtt. Azt írta, hogy hajléktalan lesz karácsonykor és megkérdezte, hogy ki fogadná be őt két gyermekével az ünnepekre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések