Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Kolbásszal töltött sajtfánkok recept

Bulira vagy kisebb összejövetelekre tökéletes választás!

Hozzávalók / 6 adag


30 dkg trappista sajt
1.5 ek majoranna
2 ek só
20 dkg finomliszt
4 db tojás
6 dkg parasztkolbász

Sütőzsiradék
7 dl napraforgó olaj

Elkészítés


A sajtot lereszeljük. Hozzáadjuk a lisztet, a sót, a majorannát és a tojásokat. Kézzel összegyúrjuk, és hűtőbe tesszük 15 percre.
A kolbászt felkarikázzuk, és félbevágjuk a karikákat.
A sajtmasszából kisebb darabokat szakítunk, a közepére teszünk egy fél kolbászkarikát, és golyót formázunk belőle.
Az olajat serpenyőbe öntjük, és felforrósítjuk,
Több adagban beletesszük az olajba, majd aranybarnára sütjük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések