A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így hullik szét Európa: borzalmas jövő felé rohanunk az EU vezetői segítségével

Európa teljes tönkretétele zajlik. Az egykor erős, az EU magját képező országok kultúrája és gazdasága is egyaránt hanyatlik, identitásuk elvész.
A kereszténység kiirtását tűzték ki célul Európa vezetői!

Mind a nagyvállalatok – lásd Lidl, mely a keresztet vetette le számos termékéről – mind a különféle intézmények afelé igyekeznek, hogy minél nagyobb mértékben tegyék tönkre az utolsó fennmaradt keresztény bástyákat.

Londonban már jóval több a mecset, mint templom.

A templomokat ugyanis sorra zárják be, miközben multikultirális blokkok, párhuzamos társadalmak és úgynevezett no-go zónák, vagyis gettók alakulnak ki minden nagy európai városban.
Ez nem jó így. Ez egy borzalmas világkép. Az Angolok bár időben rájöttek, még mindig a multikulti téveszméjében élnek a Brexitet követően is.

Napi szinten van valami, és hetente van egy terrortámadás, vagy valami hír arról, hogy szerencsére sikerült megakadályozni egy-egy merényletet.

Az európai emberek az egész kontinensen félelemben élnek, kivéve hazánkat és a környezettünket. Mi ugyanis nem engedtük be a menekültnek titulált csürhét, melyek között rengeteg a terrorista. Ha megtettük volna, itt is olyan világ lenne, mint nyugaton.

Az EU vezetése különféle fenyegetéssekkel, a pénzcsapok elzárásával, és más szankciókkal akarja rávenni hazánkat arra, hogy megadja magát, ez azonban nem fog sikerülni nekik. A magyar emberekben ugyanis sokkal nagyobb az élni akarás, és a nyugodt élethez való joghoz való ragaszkodás, mint bármelyik európai pojáca gondolná…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések