Pofonegyszerű vendégbarát desszert, ahol a gyümölcsöket bátran felülírhatjuk szezonálisan.
Hozzávalók / 4 adag
1 db mangó
5 db mandarin
6 db kivi
2 db datolyaszilva
1 db banán
25 dkg mascarpone
1.5 ek főzőtejszín
1 ek méz
20 g sótlan földimogyoró (tetejére)
10 g fenyőmag (tetejére)
Elkészítés
A gyümölcsöket megtisztítjuk, megpucoljuk, majd tetszőlegesre szeleteljük, jól összekeverjük, és a kelyhekbe kanalazzuk, csak igazságosan és nem testvériesen.
A mascarponét a tejszínnel és a mézzel simára és folyósra keverjük. Rácsurgatjuk a gyümölcssaláta-kupacokra plusz méz kíséretében, a tetejét pedig megspékeljük egy kis roppanós részlettel, az összetört földimogyoróval és fenyőmaggal.
0 Megjegyzések