A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy férfi VV szereplőt is zaklattak, mégpedig egy női vezető beosztású a televíziónál

VV Attila, a valóságshow ötödik évadának nyertese közösségi oldaán vallota be, hogy őt is sz3xuáIisan zaklatták. Mondta ezt azután, hogy Baukó Éva is kitálalt.
Attila azt írta, bár szívesen szerepelt volna még később is tévéműsorokban, ez végül nem történt meg azt követően, hogy egy vezető pozícióban lévő nő sz3xuáIis ajánlatát, mindenhol tiltó listás lett.

„Egy mai napig aktív állományban dolgozó főszerkesztő/producer NŐ , már nem is tudom a pontos beosztását, többek között nekem is tett sz3xuáIis ajánlatokat, sőt tett is konkrét dolgokat. ( nem írom le melyik TV, és a nevét sem szeretném felfedni legalábbis a mai napon így gondolom, aztán ki tudja.)

Számomra teljesen idegen volt tőle ez a közeledés, visszautasítottam, 2 alkalommal is. Ennek az lett a következménye hogy az általa felajánlott szereplői szerződésem már nem lett aláírva, és az utánna következő években bármilyen műsorba hívtak szerepelni, a felkérés után pár nappal mindig vissza is mondták. Én el is engedtem volna a dolgot, de több TV-s főszerkesztő bevalotta, hogy ennek a bizonyos hölgynek a kérésére, vagy utasítására tettek engem tiltó listára. Évente kb 2-3 műsorból lettem tiltólistára téve az Ő jóvoltából” – írta a VV-győztes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések