A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balos véleményvezér hazudott Simicska tévéjében

A Hír TV Főszerkesztők klubjának legutóbbi adásából az derült ki, hogy Magyarországra visszatért a rendőrterror, ismét a Kádár-rendszerben vagy a Gyurcsány-korszakban vagyunk.
Murányi András, a csődbe ment és megszűnt Népszabadság utolsó főszerkesztője ugyanis azt találta mondani: „Amikor vagy fél tucat rendőr ráugrott a Tibet-zászlóval demonstráló férfira a Deák térnél, az volt az érzésem, hogy mindjárt lenyúlnak a torkán és kiszedik a máját.”

Döbbenetes szavak, amelyeket ráadásul a zoom.hu hírigazgatójaként dolgozó sajtós ezután még meg is ismételt.

Ha az történt volna, amit Murányi szavai után elképzel egy tájékozatlan tévénéző, akkor az valóban felháborító lenne.


A hazug embert azonban az interneten percek alatt leleplezhetjük.

A múlt vasárnapi esetről ugyanis készült egy videó, amely felkerült a legnagyobb megosztó portálra. Ott jól látható, hogy semmilyen brutalitás nincs a rendőrök módszereiben, nem bántalmaznak, nem teperik le a földre Hendrey Tibort, és Murányi szavaival ellentétben, nem áll fenn annak a veszélye, hogy eltávolítják valamelyik belső szervét. Egyszerűen megakadályoznak egy embert abban, hogy tovább folytasson egy be nem jelentett, törvénytelen demonstrációt. A rend őrei dolgukat végzik, gyorsan, hatékonyan.

Érdemes még felidézni Hidvéghi Balázsnak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának reagálását a Deák tér közelében történt rendőri intézkedésre: „a véleménynyilvánítás szabadsága fennáll, akár a tibeti jogokat védők is szervezhetnek konferenciát, rendezvényt, de amikor csúcstalálkozóra kerül sor Budapesten, amely különleges biztonsági elősírásokkal és korlátozásokkal jár, akkor a rendőrség ilyen extra intézkedéseket is foganatosíthat a biztonság szavatolása érdekében.”

A baloldali véleményvezér pedig talán ismét megtekinthetné azokat a képeket, melyek 2006-ban készültek, az akkor tüntetőkkel szembeni valóban brutális rendőri intézkedésekről.

Fentiek tükrében Murányi András kijelentését nehéz másképpen értékelni mint, hogy az egy szélsőséges, hazug és hisztériakeltő megnyilvánulás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések