A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Titkos projektek az Antarktiszon, és a náci-földönkívüli közös bázisok

Minden területen rendkívül érzékeny helyzetben vagyunk, mert az elit annak érdekében tesz lépéseket, hogy destabilizáljon és jelentős társadalmi szakadást idézzen elő szerte a bolygón. 
Másrészt, minden egyes nappal egyre több ember kezdi felismerni, hogy léteznek különböző titkos programok, amelyekről még nagyon kevesen tudnak, pedig az elit ígéretet tett arra, hogy a lehető leghamarabb feloldja őket a titkosítás alól. Vagy talán azért, hogy ezek mégse lássanak napvilágot, még nagyobb káoszt teremtenek, így ezek a titkos programok továbbra is csendben zajlanak?

Ide tartozik az a rejtély is, amely az Antarktiszt övezi, ahol mesterséges piramisok, jég alatti, édesvízű tavak, mély, feneketlen barlangok találhatók, és egy olyan óriási terület, amely egyezést mutat Piri reisz török admirális ősi térképével, amelyen egy jég nélküli kontinens látható.

Lehet, hogy az Antarktiszon nagyon fejlett földi civilizáció élt, vagy talán földönkívüliek, ahogy sokan megerősítik? Lehet, hogy valóban létezik lenn egy meleg zóna, és ezt bázisként használták és használják a földönkívüliek?

És mi köze ezeknek a titkos bázisoknak azokhoz a náci programokhoz, amelyeket a 2. Világháború alatt indítottak el Gémkapocs művelet néven? És mi a helyzet az Odessa hálózattal, amelyet a Vatikánnal és XII. Piusz pápával együttműködésben folytattak, aki elrendelte, hogy minden földönkívüliekkel kapcsolatos dolgot hallgattassanak el, amelyek már abban az időben is léteztek?

De végül a nácizmus nem csak Dél-Amerikában telepedett meg, hanem bázisokat hozott létre az Antarktiszon, miközben a legtitkosabb, legrejtélyesebb projektet alapozták meg, amelyet Ahnenerbe-nek neveztek, így a Thule és a Vril nevű titkos társaságok kapcsolatba tudtak lépni az állítólagos árja isteneikkel.

Lehet, hogy valóban sikerült nekik kapcsolatba lépni és kommunikálni az árja isteneikkel, vagy olyan földönkívüliek voltak, akiktől kifinomult technológiát kaptak űrhajók építéséhez, valamint olyan tárgyakat, mint Thor kalapácsa és a harang, ami portálokat nyit a teleportációhoz?


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések