A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szelfizgetni is van idejük a migránskáknak, a határátgázolós bulikákon

A “menekültek” teleposztolják a közösségi oldalakat olyan szelfikkel, mikor épp egy járművön csempészik át őket.
Hiába szigorították a britek a határellenőrzést, hiába rombolták le a franciák a Calais-i dzsungelt, még mindig tömegével ostromolják a szigetországot az illegális bevándorlók. Legújabb hóbortjuk, hogy a közösségi oldalakat, a Facebookot, az Instagramot és a Snapchatet árasztják el “menekülős” posztjaikkal.

Az utóbbi időben a bevándorlók kamionok csomagteréből és egyéb helyekről töltenek fel képeket olyan megjegyzésekkel, hogy “csempészés közben”, vagy “London felé” és hasonlók.

A közönségdíjas alakítás azé az albán csoporté, akik egy kamion rakterében whiskyvel koccintanak az átjutásuk örömére.
Egyes becslések szerint az albán maffia nyolcezer fontot, azaz több mint hárommillió forintot kér a bevándorlóktól a csempészúrtért. A legtöbb fiatalkorú migráns a jobb élet reményében próbál meg Nagy-Britanniába átszökni, azonban jó részük csak a táborokig vagy egy nevelőotthonig jut és drogcsempész lesz belőlük.

A brit belügyminisztérium adatai szerint minden nyolcadik kísérő nélküli fiatalkorú bevándorló Albániából származik. A legtöbbjük Franciaországból, Belgiumból vagy Hollandiából próbál meg átjutni a szigetországba.

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések