Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Rántott karfiol, nem jutok odáig, hogy leves legyen belőle, mert rántva a legfinomabb!

Számomra egyszerűen megunhatatlan! Sokszor van, hogy más céllal veszek, aztán mégis csak kirántom.
Hozzávalók

1 fej karfiol
10 dkg liszt
4 db tojás
20 dkg zsemlemorzsa
1 kávéskanál só
Sütéshez olaj

Elkészítés

A karfiolt rózsáira szedve, sós vízbe forrástól számított 3 perc alatt előfőzzük, majd leszűrjük. Ha kihűlt, bepanírozzuk a lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába. Közepesen meleg olajban pirosra sütjük.

A mártogatós tartármártás: tejföl, majonéz, mustár, só, bors, pici édesítőszer

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések