Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Kolbászos krumplis lepcsánka, filléres finomság, nagyon laktató!

Szeretnél enni egy jót? Akkor ezt a fenséges receptet ki kell próbálnod!

Hozzávalók


60 dkg burgonya,
3 tojás,
3 gerezd fokhagyma,
3 kanál liszt,
15 dkg füstölt vagy lángolt kolbász,
pirospaprika,
őrölt bors, só;
a sütéshez bőven zsír vagy olaj.

Elkészítés


A megtisztított burgonyát nyersen lereszelem, a tojásokkal, apróra vágott fokhagymával, liszttel, sóval, borssal, pirospaprikával összekeverem. Forró zsírba vagy olajba evőkanállal adagolom a pépet, úgy, hogy három-négy kolbászkarikát nyomok bele, és mindkét oldalát ropogósra sütöm.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések