A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb támadás: agyonlőttek egy allah akbart üvöltő késes férfit, több sérült is van

Lövések dördültek a finn Turku városában – írja az RT. A lap a helyi médiára hivatkozva azt írja, sebesültek is vannak.
A rendőrség azt állítja, olyan embert lőttek le, aki több embert megszúrt a város délnyugati részén. A támadó lábát érte a lövés, a rendőrség a lövést követően letartóztatta a férfit. A helyi rendőrség több sérültről is beszámolt.

A rendőrség arra kéri a helyieket, maradjanak távol a város központjától. Az incidens a Puutori piacnál történt.

A BBC azt írja, egy testet letakartak a város utcáján, de hivatalosan nem erősítették meg, hogy lenne halálos áldozata az incidensnek.

Az YLE kórházi információkra hivatkozva állítja, hogy egy ember biztosan meghalt, hármat pedig súlyos sérülésekkel kezelnek.

A Turun Sanomat értesülései szerint a sebesültek száma 7-8-ra tehető. A város legnagyobb terén elkövetett késelés egy fiatal lánnyal kezdődött; őt szúrta meg a támadó először, ekkor esetek pánikba az emberek. Egyes információk szerint egy ember életét vesztette a támadásban, ezt a rendőrség nem erősítette meg. Estére ígértek sajtótájékoztatót.

A Zoom.hu egy helyi portálra hivatkozva azt írja, délután öt óra előtt történt az eset, melyről a finn rendőrség a Twitteren hivatalos bejelentést is tett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések