A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drámai végjáték Schumacher családjában, teljes a káosz

Ijesztő hírek érkeztek a balesete óta még mindig súlyos állapotban lévő Forma-1-es sztárpilóta környezetéből.
Schumi felesége, Corinna több mint három éve cipeli a terhet, amely sokakat biztosan összeroppantott volna. Nemcsak szeretett férje állapotát kell feldolgoznia, de emberfeletti erővel próbálja összetartani a családot, amely most azonban széthullani látszik, tragédiák sorával fenyegetve. A Bunte magazin szerint ez a magyarázat arra, hogy a sajtó előtt a legnehezebb pillanatokban is mosolygó Corinna most képtelen palástolni nyomasztó gondjait.

A német hetilap cikke hangsúlyozza, hogy Schumacher síbalesete eleinte összekovácsolta a családot – de ez már csak a pilóta feleségére és gyermekeire érvényes.

A távolabbi rokonok között ugyanis ma a “mindenki mindenki ellen” felállás érvényes – és a káosz kezd teljessé válni.

A Schumacher-házaspár korábban is megtapasztalta a családi botrányokat, hiszen Schumi 55 évesen elhunyt édesanyja alkoholproblémákkal küzdött, függősége azután súlyosbodott, hogy kiderült, férje megcsalta őt. Schumacher ennek ellenére képes volt boldog családapaként élni feleségével, és egyben tartani a széthúzó rokonságot. De ágyhoz kötve, a felépülésért harcolva ez már nem megy.

A család ismerői szerint Corinna ereje fogytán, és lemondott arról, hogy kibékítse az egymással harcoló rokonokat. Inkább két gyermekére és férje gyógyulására koncentrál, így már senki sem tartja vissza a klán tagjait, hogy teljes erővel egymás ellen forduljanak.

Forrás: blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések