A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Büntesse csak meg Magyarországot az unió! – Itt a zsidókat szidják”

Interjút adott a Soros György által kitartott Magyar Narancsnak Konrád György író, félhivatalos antiszemitizmus-szakértő, aki szerint a Soros-kampány zsidózás. Mint fogalmazott: „Itt a zsidókat szidják. Egy pillanat alatt, ösztönösen ez jut az eszükbe, mert tudják, milyen volt a stílusa, az apparátusa a háború előtti zsidóellenességnek. Senki nem gondolhatja, hogy a zsidók naív módon nem veszik észre, hogy róluk van szó. Róluk van szó, nemcsak Sorosról, hanem különféle zsidókról.” Konrád normálisnak tartaná, ha megbüntetnék Magyarországot a civiltörvény és a lex CEU miatt, és megvonnák az uniós támogatásokat. 
A Magyar Narancs mindjárt az interjú elején nekiszegezte a kérdést Konrád Györgynek a Soros-plakátok kapcsán: „Ön szerint antiszemita ez a kampány?” Amire természetesen jött a papírforma válasz:

Persze, ezt én mondtam először, talán Kálmán Olga műsorában. Ha egy embert céltábla gyanánt kipécéznek, akkor az az ember emblémája valaminek. Mi az a három-négy szó, amivel Sorost jellemezni lehet? Gazdag, amerikai, a világ egyik legnagyobb filantrópja… A következő jelző óhatatlanul Soros zsidósága lesz. Számomra ez egészen nyilvánvaló. Körülbelül egyidősek vagyunk, ő is védett házban lakott a Pozsonyi úton, túlélte, emigrált.

Ezután a hetilap azt firtatta, „milyen mechanizmusokon keresztül hathat egy olyan antiszemita kampány, amelyben nem említik a zsidókat?”. Amire Konrád ezzel a butácska válasszal áll elő:

Itt vagy ott azért megjelenik a sajtóban Soros zsidósága. Még én is leírtam, hogy 1948-ban emigrált, és hozzám hasonlóan túlélte azt a nem könnyű periódust, amikor a hazája meg akarta ölni.

Akárhogyan is: Konrád ezzel gyakorlatilag beismerte, hogy nem a kormány, hanem ő és a sajtó zsidózta le Sorost. A sajtónak egész pontosan a Soros-rajongó, balliberális féltekéjéről van szó, amelyik Konrádhoz hasonlóan a lezsidózást követő pillanatban egyből a kormányra mutogat, és antiszemitázik… (Milyen együgyű társaság ez, Istenkém! – A szerk.) Ezután végre érkezik egy épkézláb közbevetés az újságírótól: „Erre mondja a fideszes Gulyás Gergely, hogy pont a kormány ellenfelei hozzák be Soros zsidó származását a diskurzusba.” Erre Konrád válasza:

Azért úgy hallom, sok helyütt rá van írva a képére, hogy büdös zsidó. Ez egy sztereotípia: a milliárdos, aki mindenfélét támogat a sok pénzéből, elment Magyarországról, és minden bizonnyal zsidó. A gyűlöletkeltés mániákus ismételgetése, az, hogy az egy szem Soroson kívül nem bírnak mást találni a gyűlölet tárgyául, már roppant gyanús.

„ITT A ZSIDÓKAT SZIDJÁK”

Persze, ennyivel nem tudja le a kötelező zsidózási köröket Konrád. Folytatja, sulykolja az antiszemita-vádat, hátha akkor igazzá válik:

Nem politizáló, nem értelmiségi emberek is nyomban rájönnek, hogy itt a zsidókat szidják. Egy pillanat alatt, ösztönösen ez jut az eszükbe, mert tudják, milyen volt a stílusa, az apparátusa a háború előtti zsidóellenességnek. Senki nem gondolhatja, hogy a zsidók naiv módon nem veszik észre, hogy róluk van szó. Róluk van szó, nemcsak Sorosról, hanem különféle zsidókról.

Konrád György szerint mindenesetre a plakátkampány a túlzásai miatt nem lesz hatásos. Amúgy pedig a kormány célja az volt az egésszel, hogy „elkanalazzon” egy témát és egy szavazói réteget a Jobbiktól. Az interjúból kiderül, hogy Soros Izrael-ellenes gesztusaival nem ért egyet, és azzal sem, hogy Soros elhatárolódik Izraeltől. Ugyanakkor Konrád nincs elájulva a korlátlan bevándorlás lehetőségétől, és elismeri, Németországban és Franciaországban jelentős zsidóellenes propagandát fejtenek ki a radikális iszlamista imámok. Beszámolt arról, hogy a közelmúltban jelentős francia zsidó közösség települt át Sanghajba a „ragályosan terjedő” antiszemitizmus miatt. Arra a fölvetésre, hogy akkor Orbánnak igaza volt-e, amikor Heisler András Mazsihisz-elnöknek azt írta, a zsidó közösségeknek támogatniuk kéne a kormányt, amikor Soros és az illegális bevándorlás ellen küzd, Konrád azt felelte:

Ebben van valami. Ha ez az érvek pingpongjátszmája, akkor Orbánnak is van valamije. Nem kellene örvedezni a korlátlan bevándorlás lehetőségétől.

Azt viszont hazugságnak tartja, hogy az illegális bevándorlásban akkora lenne Soros felelőssége, mint állítják, és hogy összemossák az ő NGO-it az embercsempészekkel.

BÜNTESSÉK CSAK MEG MAGYARORSZÁGOT!

Konrád György a civiltörvény ellen bejelentett polgári engedetlenséget helyesnek tartja, és ennek kapcsán azt mondta:

Magyarország fiatal értelmiségéből a legjobbnak tartom ezeket a nőket és férfiakat, akik a TASZ-nál és más szervezeteknél dolgoznak. Ronda dolog őket erkölcsileg leértékelni és gyanúba hozni a magyar lakosság előtt.

A lex CEU és a civiltörvény miatt indult uniós kötelezettségszegési eljárás kapcsán teljesen normálisnak tartaná, ha szankcionálnák Magyarországot, és pénzügyi büntetést kapna az ország, például megvonnák az uniós támogatásokat. Az ő ismeretei szerint Magyarországon a beruházások 90 százaléka uniós pénzből valósul meg.

SOROS=SZÉCHENYI

Az nem friss hír, hogy Konrád György ájultan tiszteli Soros Györgyöt; januárban például azt nyilatkozta: Soros György olyan jótevője Magyarországnak, mint Széchenyi István. (Szegény Széchenyi, mit szólna hozzá, hogy egy gátlástalan spekulánshoz hasonlítják? – A szerk.) Konrád szerint viszont a hasonlat azért is szuper, mert Soros a magánvagyonából sok pénzt áldozott az egykori „demokratikus ellenzékre”, „még Xerox nyomtatókat is tőle kaptak”. Hogy a migránsinváziót támogató, éltető Soros iránti kirobbanó szerelem hogyan fér össze azzal, hogy Konrád migránsügyben korábban még egyértelműen Orbánnak adott igazat – rejtély.

SOROS NARANCS

Mint azt tavaly a Mandiner megírta, a Magyar Narancsot ugyanaz az MDIF (Media Development Investment Fund) támogatja anyagilag, mint a szintén Soros-emlőkön csüngő 444.hu-t. Az MDIF egy Soros-pénzből alapult szervezet, amely 2005 és 2009 között további 15 millió dollárnyi támogatást kapott a Soros-féle Open Society Institute-tól. A Soros-féle szervezet kétszer is beszállt a Magyar Narancsba – egyszer 2000-ben, egyszer pedig 2012-ben – és „a mai napig ők finanszírozzák a független hetilapot” – írta a Mandiner.

Forrás: pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések