A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Olyan helyről mondták ki Sorosról az igazságot, ahonnan soha nem gondoltuk volna

Izrael washingtoni nagykövetségének szóvivője azzal vádolta meg Soros Györgyöt a The New York Times című amerikai napilapban, hogy folyamatos ellenszenvet táplál Izraellel szemben.
Itai Bardov szóvivő – egy Soros Györgyöt és a magyarországi plakátkampányt érintő véleménycikkre reagálva – felháborítónak nevezte annak felvetését, hogy Benjamin Netanjahu tolerálná az antiszemitizmust. Íme a szóvivő teljes közleménye:

„Az “Izrael háborúja Soros György ellen” című írásban Mairav Zonszein felháborító állítást tesz; miszerint Benjamin Netanjahu miniszterelnök tolerálja az antiszemitizmust.

Benjamin Netanjau miniszterelnök mindig, mindenhol elítélte az antiszemitizmust. Soros György következetesen kifejezi az Izraellel szembeni ellenszenvét. 2011-ben Soros úr abszurd módon azt állította Izraelről, hogy a demokrácia legfőbb akadálya a Közel-Keleten. 2003-ban azt mondta, hogy az amerikai és izraeli politika hozzájárul az antiszemitizmushoz, az áldozatot hibáztatva ezzel a bűnös helyett.

Soros úr olyan NGO-kat támogat, amelyek hamisan népirtással és háborús bűncselekményekkel vádolják Izraelt. Egy Soros által támogatott NGO 2000 és 2010 között ugyanannyi elítélő jelentést írt Izraelről, a Közel-Kelet egyetlen demokráciájáról, mint amennyit Iránról, Szíriáról és Líbiáról írt.

A kettős mérce, és nem a Soros állítólagos „humanizmusa” az, ami miatt sokan joggal kritizálják őt. Nincs ellentmondás aközött, ha valaki nyíltan beszél Sorosról, és közben küzd az antiszemitizmus ellen”.

Forrás: atv.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések