A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sebestyén Balázs teljesen kiakasztotta Gáspár Beát

Viheted a levest a férjednek, ha ő már bent lesz – így viccelődött Sebestyén Balázs rádióműsorában Gáspár Beával. Felhívtuk Győzike feleségét, aki – finoman szólva – igen éles választ adott…
Gáspár Bea nemrég megnyerte a Konyhafőnök VIP tízmillió forintos fődíját, de Győzike legfrissebb adóbalhéja miatt esélyes, hogy az egész összeget elviszi a NAV. Ennek kapcsán hívták fel reggel a Rádió1 Reggeli Show című műsorában Sebestyén Balázsék Gáspár Beát, de a beszélgetés hamar kínos fordulatot vett…- írja a Bors.

– “Milyen már az, hogy nyersz valamit, de azt elveszi a NAV az urad tartozása miatt?” – vetette fel Sebestyén Balázs.

– “Mivel nem vagyok érintett Győző ügyében, ezért a pénz, amit megnyertem, az enyém! Nem áll szándékomban odaadni” – válaszolta Bea asszony.

– “Ha ilyen jól főzöl, akkor el tudod majd készíteni Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz. Viszed majd a kis befőttes­üvegben” – érkezett az övön aluli beszólás Balázstól, Amivel kiakasztotta Gáspár Beát.

Győzike felesége később nyomdafestéket nem tűrő szavakkal nyilatkozott a lapnak a műsorvezetőről. “Nem érdekel ez az egész téma. Sz…. le magát Balázs! Nagyon g… volt tegnap” – zárta rövidre Bea asszony.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések