A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Politikusokat vonnak felelőségre, amiért migránsokkal árasztották el Európát

Bob Goodlatte amerikai képviselő számon kéri balkáni nagykövetségeiket.
A helyszínen vizsgálják amerikai törvényhozók, hogyan állítják a nagykövetségek George Soros céljainak szolgálatába a tengerentúli közpénzt.

Az amerikai törvényhozási szünetet kihasználva képviselői tanulmányutat szervezett a Balkánra Bob Goodlatte virginiai republikánus képviselő. A tíznapos – Macedóniát, Albániát, Koszovót, Bosznia-Hercegovinát, Görögországot és Olaszországot érintő – utazás célja annak felmérése, mennyire él még az a korábbi gyakorlat, hogy az amerikai nagykövetségek, valamint az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala (USAID) egyoldalúan a baloldali szervezeteket támogatják, amelyek többnyire George Soros érdekeltségébe tartoznak.

Ennek apropóján közölt részletes elemzést a The American Spectator című konzervatív folyóirat, amely szerint a térségben „még mindig a kudarcot vallott Obama–Soros-politikát erőltetik” az amerikai nagykövetek.

A kongresszusi delegáció feladatát nehezíti, hogy minden érintett balkáni államban még az előző, demokrata adminisztráció kinevezettei vannak a missziók élén, így korántsem biztos, hogy valós képet festenek majd a helyzetről. Albániát a szocialista Edi Rama kormányozza, aki annyira jóban van Sorossal, hogy a milliárdos esküvőjén is ott volt, és akiért Soros még ellenzéki korában a Hillary Clinton vezette amerikai külügyminisztériumnál is közbenjárt. Itt a Soros-hálózat a USAID-del közösen többek között egy 8,8 millió dolláros, bírósági reformról szóló programot is támogatott, miközben egy, a Spectatornak nyilatkozó albán ügyész szerint e reform örvén teljesen átpolitizálták a bíróságokat.

Adriatik Lalla főügyész szerint az amerikai nagykövet vízumaik visszavonásával „büntette” az ellenszegülő bírákat és ügyészeket. A macedón belpolitikai válságot az amerikai követség és a USAID, a Soros-civilszervezetek, valamint a szocialisták triumvirátusa robbantotta be, ráadásul Edi Ramáék beavatkozásával. Az Obama-adminisztráció támogatását élvezte Görögország baloldali vezetője, Alekszisz Ciprasz is, akinek 2015-ben Soros szervezetett körutat az Egyesült Államokba. Kormányzásának első négy hónapjában 721 százalékkal nőtt a migránsok Európába áramlása.

Forrás: magyarnemzet.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések