Hirdessen itt

Spring Metal Show az S8 Underground Clubban

Szombaton kezdetét veszi az Európát átívelelő este, melynek határai egészen Oroszországtól az Egyesült Államokig terjednek. Ugyanis az S8 Underground Club négy neves külföldi zenekar előtt tárja ki black kapuit, míg a red teremben négy magyar banda pezsdíti tovább a dallamokat hazánkat képviselve.
A skandináv metál köztudottan érdemes a jelzőre, melyet magával hordoz: kiváló, zúzós muzsika a műfaj legjobbjaival. A Frantic Amber egyenesen Stockholmból látogat meg minket egy élő show-val, ahol kulcselemként szolgál elmondásuk szerint a brutalitás gyönyörrel ötvözve. A melodikus death metal mellett elhozzuk számotokra a thrash/metal Pokerface-t. A szintúgy női frontember vezette zenekart Moszkvában alapították 2013-ban és épp a Game On Tour állomásaival utazzák be a világot, melynek utolsó magyar koncertje nálunk hallható.

A sváci Angry Again bemutatkozása annyit takar, hogy „Epic, powerful and groovy metal.” Tehát unalmas percekre e koncert alatt se kell számítani. A neo-thrash metalt játszó banda Európát bejáró körútjának első pontját teszi nálunk Svájc határait elhagyva. Ezt megspékelve pedig lehetőség nyílik megtapasztalni milyen is egy pure american power metal zúzásra tombolni. Az ohio-i Sunless Sky egy lengyel látogatást követően Magyarország több pontján is koncertet ad, így szerencsére minket sem hagynak ki.

Ám ne felejtkezzünk meg a hazai kiváló mezőnyről sem, hiszen a red teremben is pörgős hangulat fog uralkodni! 19:30-kor alapozza meg a bulinyitást az Idol Of a Broken Mind, akik metalcore számaikat hozzánk el nekünk. Majd átnyargalunk a black- death metal műfaj kereteibe, aminek kezdetét 20:45-kor a Wrath of Azazel vezeti fel. A 2002 óta játszó fővárosi zenekar után az Ide Gen folytatja a bulit, akik visszatérő koncerttel készülnek a 2017-es év számára. Majd zárásként ismerjétek meg az Egerben alapított CarrionBane death metalban jártas csapatot, akik 2009 óta zúznak, ám erről mindannyian meg fogunk győződni mennyire ütősen is teszik ezt.

2017. 04. 08. (szombat)
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 20.00

Program: Frantic Amber [S] I Pokerface [RUS] I Angry Again [CH] I Sunless Sky [USA] I + Hungarian Bands
Belépő: 2000 Ft


Frantic Amber [S]:

Pokerface [RUS]

Angry Again [CH]

Sunless Sky [USA]

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések