A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Perkele Rises az S8 Underground Clubban

Közép- és keleteurópai hódító útjára indul a Kuoleman Galleria zenekar, akiknek első állomása Finnországból hozzánk vezet, majd folytatódik Erdélyen keresztül Románián át Bulgáriába. Így az S8 Underground Club pénteken szeretettel várja a zúzás rajongóit két kiváló magyar előzenekar felvezetésével megízesítve az estet.
A buli 20:00 órakor veszi kezdetét a symphonic rock vonalán nyargaló Firefly bandával. Akiknek különlegessége többek közt, hogy három testvér alapozta meg a kezdőritmust, majd 5 tagúvá forrt össze végül a csapat. Zenéjükben az összetevőket alkotják a klasszikus illetve akusztikus elemek, s ezek megfűszerezése vonós hangszerekkel, melyeket saját dalaik és feldolgozásaik formájában hallgathatunk.
21:15-kor ismét köreinkben üdvözölhetjük a Zizzy Vision formációt, akik dark-, gothic illetve rock műfajokat vegyítő zenéjükkel rázzák fel a közönséget. A 2014-ben alapított banda már megjárta a stúdiókat e pár év alatt, emellett számos alkalommal pörgették már fel a hangulatot koncertjeikkel, így valószínűleg ezúttal se fogunk csalódni bennük. Talán ezt követően érdemes egy kört tenni a pultnál, hogy egy újabb korsó sörrel várjuk a következő koncertet.

Hiszen következzék a várva várt finn black ’n’ roll, ugyanis 22:30-kor a húrokba csap a Kuoleman Galleria! Szarkasztikus fekete humorukat talán nem fogjuk megérteni a dalszövegeik által, viszont ennek ellenére is igazi ínyencség lesz a rock szerelmeseinek a tamperei zenekar energiája és átütő ereje, mely a már megjelent és Spotify-on is meghallgatható lemezükből árad.

Ám a koncerteket követően sincs megállás, ahogy erre már számíthattatok, hiszen Zizzy tér vissza, mégpedig egyenesen a keverőpult mögött pörgetni tovább a rockdisco-t. Porondon szerepelnek némi gothic és rock-metalt ötvöző dalok. Tartsatok velünk ezúttal is pénteken, mert egy izgalmas kalandban lesz részetek!

2017. 04. 07. (péntek)
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 20.00

Program: Kuoleman Galleria | Zizzy Vision | Firefly | Gothic Rock-Metal Rockdisco by Zizzy
Belépő: 800 Ft/3 €



Esemény:



Kuoleman Galleria [FIN]:

Zizzy Vision:

Firefly:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések