Támogassa munkánkat!

Igényeljen tagsági kártyát. Kattintson IDE.

Palacsintaleves

Ez egy hagyományos osztrák leves, amit mindenhol lehet enni. Elkészítése nagyon egyszerű, olcsó és gyors.
Hozzávalók / 4 adag

1 l húsleves alaplé
80 g finomliszt
1 dl tej
0.25 dl szódavíz
2 db tojás
1 csipet só
snidling ízlés szerint

Elkészítés

Ha visszamaradt húslevesünk, felmelegítjük.
Az alapanyagokból palacsintát sütünk. Egyenként felcsavarjuk, a két végét levágjuk, majd vékonyan (1-2 mm) felszeljük.
Beleteszünk fejenként 1-2 felkarikázott palacsintát a tányérba, ráöntjük a forró levest, megszórjuk snidlinggel és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések