A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orvost vert a Balog-tenyészet a hatvani kórházban - áldozatuk súlyos sérüléseket szenvedett

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást két hatvani férfi és egy nő ellen, akik 2017. április 6-án 20 óra 55 perc körül egy helyi egészségügyi intézményben előzetes szóváltást követően bántalmazták az egyik orvost, aki ennek következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.
A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták a 62 éves B. Lajost, a 25 éves B. Andrást és a 62 éves Sz. Máriát, akiket előállítottak a kapitányságra, és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgattak, továbbá előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására – közölte a rendőrség.
A Hatvanonline.hu szerint a kiscsalád a hatvani kórház sürgősségi recepciós pultjánál jelentkezett, 2-3 hónapos beteg gyermekéért “aggódva”. A pultnál a háziorvosi ügyeletre irányították őket. Az ügyeleti helyiségnél csöngetni kezdtek, de eredménytelenül, majd hangoskodva továbbmentek a sürgősségi folyosójára.

Az ügyeletes orvos csendre intette őket, ezért verték meg nagyon.


Forrás: kuruc.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések