Elég
a kenyérből? Egészséges, ízletes, és könnyű elkészíteni ezt
a fantasztikus sajtos karfiolszendvicset. Próbáld ki még ma!
Sajtos karfiolszendvics
Hozzávalók:
1 szép fej karfiol
2 db tojás
½ csésze reszelt parmezán
15 dkg reszelt cheddar sajt
1/8 tk. fekete, őrölt bors
½ tk. oregano
½ tk. só
olívaolaj
Elkészítés:
1. A karfiolt daráld meg konyhai robotggépben.
2. Egy közepes tálba tegyél a darált karfiolhoz 2 db tojást, finomra reszelt parmezánt, tetszés szerint oregánót, sót, borsot. Jól keverd össze.
3. Egy serpenyőbe tegyél olívaolajat, és készíts közben az összekevert karfiolból apró pogácsákat.
4. Hármasával süsd meg őket, és egy konyhai lapát segítségével formázz belőlük kenyér( toast ) formát, melyeket egyenként 5 percig süss át.
5. Az átsült karfiolszendvicsekre rakj rá reszelt cheddar sajtot. Majd fordítsd egymásba őket, így süsd tovább körülbelül még 2-3 percig.
Máris készen a finom, könnyű, sajtos karfiolszendvics!
Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

0 Megjegyzések