Nagyon egyszerű elkészíteni, és bármilyen gyümölcsöt beletehetsz.
Hozzávalók:
2 csomag háztartási keksz (2×20 dkg)
1 csomag étcsokis pudingpor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 l tej
6 evőkanál cukor
30 dkg gyümölcs
a tetejére:
4 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
2 habfixáló
1 teáskanál vanília aroma
3 táskanál cukor
rum
Elkészítése:
A pudingporokat fél l tejjel és 3 evőkanál cukorral a szokásos módon megfőzzük, majd amikor már nem túl forró hozzákeverjük a gyümölcsöket.
Egy tál alját kirakjuk a rumba áztatott keksszel, majd ráöntjük a csokis pudingot. Erre ismét kekszet rakunk, erre öntjük a vaníliás pudingot, majd ismét egy réteg keksz következik.
A tetejét bevonjuk a habfixálóval felvert cukrászhabbal, amit vaníliával sé cukorral ízesítettünk.
A tetejét ízlés szerint díszítjük.
Hűtőben hagyjuk kihűlni.
Hozzávalók:
2 csomag háztartási keksz (2×20 dkg)
1 csomag étcsokis pudingpor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 l tej
6 evőkanál cukor
30 dkg gyümölcs
a tetejére:
4 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
2 habfixáló
1 teáskanál vanília aroma
3 táskanál cukor
rum
Elkészítése:
A pudingporokat fél l tejjel és 3 evőkanál cukorral a szokásos módon megfőzzük, majd amikor már nem túl forró hozzákeverjük a gyümölcsöket.
Egy tál alját kirakjuk a rumba áztatott keksszel, majd ráöntjük a csokis pudingot. Erre ismét kekszet rakunk, erre öntjük a vaníliás pudingot, majd ismét egy réteg keksz következik.
A tetejét bevonjuk a habfixálóval felvert cukrászhabbal, amit vaníliával sé cukorral ízesítettünk.
A tetejét ízlés szerint díszítjük.
Hűtőben hagyjuk kihűlni.
Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
0 Megjegyzések