A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Aurora segítő kezet nyújtott az ország Lópici Gáspárjának

Szinte felfoghatatlan, hogy a közkedvelt színész egyik napról a másikra tengeti a napjait. A Keménykalap és krumpliorr Lópici Gáspárjaként, valamint A Tenkes kapitánya Pityik őrmestereként roppant népszerűségre szert tett Szilágyi az interjúban elárulta, igen szerény körülmények közt él a fővárosban, sokszor tűzifára sincs pénze, így nemrég tüdőgyulladást is kapott.
A zenekar a hír hallatánan nem sokat teketóriázott, a következő posztot tette közzé a Facebook oldalán:

Kedves Barátaink!Összefogást hirdetünk!Mint ahogyan azt bizonyára a média ilyen-olyan felületeiről megtudtátok, jó barátunk, több videoklipünk főszereplője, a színművész-legenda (a sokak által csak Lópici Gáspárként ismert) Szilágyi István egészségügyi állapotából kifolyólag nehéz helyzetbe került. Nem csak nekünk, de az egész nemzet számára okozott felejthetetlen, boldog pillanatokat, így kötelességünknek érezzük, hogy segítő kezet nyújtsunk neki és ebben számítunk a Ti közreműködésetekre is!Mi nem likevadászatra használjuk ezt a posztot, valódi csapatmunkával szeretnénk anyagi segítséget nyújtani.Az akcióban ide kattinrva előrendelhető támogatói póló megvásárlásával tudtok részt venni, amelynek ára 5000 Ft.Minden megrendelt darab után befolyt teljes hasznot Szilágyi István életkörülményeinek javítására ajánljuk fel.

Fogjunk össze, segítsünk együtt!

– Így élek, így kell élnem… – kesereg a művész. – Kicsit nehezen közlekedem, mert több hétig feküdtem kórházban és trombózis alakult ki a lábamban.A színész állítása szerint már nagyon várja, hogy visszatérjen a Győri Nemzeti Színházba, és ismét játszhasson. A Blikk megkereste a színházat, ám ott újabb meglepő fordulatot vett a történet - írja a blikk.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések