Hirdessen itt

Kontroll nélkül égési sérüléseket okozhatnak az olcsó otthoni szőrtelenítő gépek

Egy modern nő számára a nő test kecsességét a sima selymes (szőrtelen) bőr, a kreatív bikini- és intim-vonalak adják. Éppen ezért választottuk mai témánknak a végleges szőrtelenítést, amely nemcsak egy folyamat a csábítás fele vezető úton, hanem a komfortérzetünket is megteremti. 
Ámde mint mindennek a végleges szőrtelenítésnek is vannak árnyoldalai, amelyek visszásan sülhetnek el, ha a szőrtelenítést nem egy szakavatott szakemberre bízzuk. 

Olcsó, gagyi és veszélyes gépek a piacon

Ezért is kerestük meg Szkladányi Attilát Magyarország piacvezető szőrtelenítő cégének tulajdonosát, hogy mondjon vélemény az egyre inkább elterjedt olcsó és gagyi szőrtelenítő gépekről, amelyek miatt több olvasónk is panaszt emelt, mivel azok égési sérüléseket okoztak. 

A neves piacvezető cég szakemberét arról kérdeztük, hogy esetenként mely lehetőséget nem ajánlja és milyeneket kínál a végleges szőrtelenítésre vágyó hölgyeknek. 
Ha az olcsóbb kínai gépek nem váltak be az alacsony energiafelhasználás miatt, akkor gondoljunk csak bele, hogy a manapság elterjedt otthoni kis szőrtelenítő gépek - melyek még a kínai társaiknál is alacsonyabb energiát bocsátanak ki- mennyire hatástalanok és esetenként károsak is lehetnek.

A kínai IPL végleges szőrtelenítő gépek tekintetében kozmetikusok ismerték el, hogy gépeik semmit sem érnek, ráadásul jóval áron alul hirdették szolgáltatásukat különböző kuponos oldalakon.

Az otthoni gépek hatástalansága abban rejlik, hogy alacsony energiafelhasználásra képesek, Az eredményes szőrtelenítéshez ugyanis minimum 70 C és 40 J energia szükséges. Az otthoni gépek ennek a tizedét sem tudják és inkább a bőr felszínét égetik, mely akár maradandó károsodással is járhat.

Azonban az sem mindegy, hogy a fény milyen mélyen hatol le és mennyi ideig tart.

Már az ötlet is abszurd, hogy az emberek magukat szőrtelenítsék otthon, ezt bőrgyógyászok és külföldi klinikák szakemberei is egyöntetűen kijelentették. A kozmetikusoknak komoly elméleti és gyakorlati képzéseken kell részt venniük, hogy szakértővé válhassanak és maximális biztonsággal kezelhessenek.

Foglaljuk össze miért nem ajánlott az otthoni IPL készülék!?
- veszélyes, mert képzetlen ember használja
- égési sérülés, pigmentáció, hegesedés
- időpazarlás
- pénzpazarlás
- kontraindikációk ismerete (fontos tudnunk, hogy mire nem villantunk)
- nem teszik lehetővé, hogy különböző bőr- és szőrtípusokat kezeljünk
- alacsony energiaszint
- nem hatol mélyre, legfeljebb 0,5-1mm (a szőrtüszők 90%-a 3-4mm mélyen van)
Válassza a professzionális végleges szőrtelenítést!

Ne pazarolja idejét, pénzét hatástalan eszközökre!

A ProfesSzőr Orvosesztétika hálózata 10 éves tapasztalattal és orvosi háttérrel rendelkezik, így a vendég maximális biztonságban érezheti magát.

Ezen felül a ProfesSzőr Orvosesztétika hálózat országosan 15 referenciaszalonnal rendelkezik, s ezzel a mag nemében egyedülálló és piacvezető cég Magyarországon.

A kezelések elérhető áron vannak, így mindenki számára megfizethetőek. A végleges szőrtelenítés többé nem lehet luxus Önnek sem.

Próbálja ki, akár ingyenes próbakezelés keretein belül és győződjön meg Ön is a kezelés hatékonyságáról!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések