A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

8 alkalmas könnyű súlyzós edzés

6000 Ft helyett 8000 Ft-ért Szepesi Andreával, hogy kirobbanó formában kezdd az új évet!
Hozd ki magadból a maximumot!

Karácsonyi lakoma? Felszaladt kilók? Újévi fogadalmaidat tartalmazó listádon ismét első helyen szerepel az a bizonyos "10 kilót ledobok" ígéret? Segítünk! A Kick-box Európa Bajnok, a háromszoros VB II. helyezett, a hatszoros Magyar Bajnok Szepesi Andrea olyan könnyű súlyzós edzést állított össze Neked, melynek segítségével a kilókat lefaragod, míg izmaidat szépen felépíted! Gyere és toljuk együtt a súlyokat, hogy kihozzuk magunkból a maximumot!
AJÁNLJUK MERT:

Ha a súlyzós edzések hallatán Arnold Schwarzenegger jut eszedbe, és mint sok nőnek, Neked is félelmed, hogy a súlyzós edzések hatására testépítők izomtömegéhez hasonló izomzatra teszel szert, akkor megnyugtatlak, hogy ez nem így van, hiszen a női hormonok kizárják, hogy rövid idő alatt túl nagy izmokra tegyünk szert.

Formálni a tested kis súlyok segítségével, már könnyedén lehet.

A gépekkel, és sokszor a rúddal végezhető gyakorlatok hátránya a korlátozottabb mozgástartomány, emellett sokszor az ízületeinket is rossz pozícióba kényszeríthetjük a testünk szimmetriai eltérései miatt. A kézi súlyzóval végezhető gyakorlatok tökéletesen alkalmasak arra, hogy egy szabadabb mozgástartományban dolgozhassunk az egyes gyakorlatok során, és a stabilizáló izmok is nagyobb terhelést kapjanak. 
RÉSZLETEK:

A hölgyek edzéstervei némileg különböznek a férfiak edzésterveitől. Nem a használt súlyok nagyságában, mégcsak nem is a gyakorlatok sorrendjében és a használt ismétlések és sorozatok számában van a titok. A női szervezet, izomzat ugyanúgy működik és fejleszthető, mint a férfi izomzat. A női hormonrendszer SOHA nem fogja megengedni, hogy egy nő olyan izmos legyen, mint egy férfi.

Íme néhány érv, amiért mindenképpen ki kell próbálnod ezt a fantasztikus mozgásformát: 

- a megfelelő izomtónus nagyban hozzájárul a fogyáshoz
 - a harmonikus izomzat adja a test szép formáját, a szép testtartást, a feszes idomokat
 - A súlyzós edzések segítenek a zsírégetésben, hiszen az izomtömeg növekedésével felgyorsul az anyagcsere
 - A rendszeres súlyzós tréningek csökkentik a csontritkulás esélyét
 - Teljesítmény növelő hatással bír
 - Izületeink stabilabbá válnak
 - A súlyzókkal végzett edzéseknek köszönhetően nemcsak izomzatunk, hanem kötőszöveteink is erősödnek
 - Cukorbetegség kialakulásának az esélyét csökkenti
 - Depresszió ellen 
Ha a gyakorlatokat kis súlyú súlyzóval, de magas ismétlésszámmal hajtod végre, akkor szálkásítod és szép formásra varázsolod testedet. 

Gyere és kezdd velünk az új évet és hozd magad kirobbanó formába, hogy úgy indulj neki a 2017-es évnek, hogy ne legyen, ami kifog rajtad!

Fitness Kapu

4029 Debrecen
Cegléd utca 1.
06-30/597-0839

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések